Doradca - Dariusz Czaja

(…) Wychodzi z założenia, że Ciężka praca poparta wyborem odpowiednich narzędzi jest gwarancją sukcesu (…)

Dariusz Czaja

Catering & Banquet

Szef kuchni, specjalista do spraw bankietów i cateringu.

Dariusz Czaja rozpoczynał swoją przygodę z gastronomią w Krakowie, zdobywając swoje pierwsze doświadczenia w pięciogwiazdkowym Hotelu Grand. Następnie zarządzał kuchnią w restauracji Nei-Fiori na warszawskim Mokotowie. Od 2007 roku był związany z siecią hoteli Hilton.

To właśnie tutaj, w pierwszym otwartym w Polsce Hotelu Hilton rozpoczęła się jego dynamiczna kariera zawodowa. Podczas ponad 9 letniej współpracy wielokrotnie odwiedzał hotele sieci Hilton na całym świecie (Berlin, Wiedeń, Barcelona, Pekin, Bangkok, Hua Hin, Kuala Lumpur, Meksyk, New Dheli, Nowy Jork, Bali, Kolombo) gdzie zdobywał wiedzę oraz cenne doświadczenie poprzez udział w kulinarnych wydarzeniach.

W 2016 r. rozpoczął pracę w czterogwiazdkowym Hotelu Arłamów na stanowisku Executive Sous Chef a następnie Executive Chef. Zarządzał ponad 80 osobowym zespołem. Odpowiadał za pracę 2 restauracji, 2 karczm hotelowych, kawiarni a także działu bankietów i konferencji. Dzieląc się cennym doświadczeniem z powodzeniem wprowadzał nowe projekty m.in uroczyste wieczory tematyczne z kuchnią z najdalszych stron świata (Asian Style, Tex-Mex, Mediterranean Food itp.)

Na przełomie 2017/18 obejmował stanowisko Executive Chef w pięciogwiazdkowym Hotelu Bristol w Rzeszowie.
Aktualnie zaangażowany w kilka projektów kulinarnych na terenie Polski. 

Nie boi się wyzwań – doradzi jak przygotować duży bankiet, kompleksowo zorganizowaną konferencje jak również catering nawet na kilka tysięcy osób.

Wychodzi z założenia, że Ciężka praca poparta wyborem odpowiednich narzędzi jest gwarancją sukcesu.

Doradcy TopTenHotels

Prowadzisz Restaurację, Hotel, Bar? Spotkaj się z naszym doradcą i sprawdź w jakich obszarach możemy Ci pomóc.