Doradcy

Podobnie jak szef kuchni, każdy z nas ma swoje popisowe „danie”. Każdy z nas jest ekspertem w swojej dziedzinie. Dzielimy się wiedzą, doświadczeniem, a przede wszystkim obowiązkami. Dzięki temu profesjonalnie kierujemy projektem – na każdym jego etapie.

Ukończyłam Wydział Projektowania Wnętrz i Mebli na Akademii Sztuk Pięknych w Krakowie. Podstawy wiedzy trenerskiej zdobyłam kształcąc się w Szkole Trenerów Wszechnicy Uniwersytetu Jagiellońskego.

Specjalizuje się w tworzeniu kreatywnego menu, dostosowanego do indywidualnych potrzeb klientów jak również obiektów gastronomicznych.

Do każdego projektu podchodzę indywidualnie. Tworzenie wnętrz bądź dokonywanie rewolucji w już istniejących

Specjalistka ds. marketingu i social media manager, która pracy w branży gastronomicznej zakosztowała po raz pierwszy w 2007 roku i do tej pory czuje jej niedosyt.

Wychodzi z założenia, że Ciężka praca poparta wyborem odpowiednich narzędzi jest gwarancją sukcesu

Obraz jest bardzo ważny. Jednakże w fotografii istotna jest też perspektywa. 

Zapewniamy aranżację przestrzeni bufetowej.

Ambitna, konkretna i zaangażowana w sprawy klientów 

Jest to kolejne wyzwanie od którego zależeć będzie postrzeganie naszego lokalu przez klientów

Projekt gotowy, część planów zrealizowana i nadchodzi moment w którym musisz zabezpieczyć swój biznes. Gwarancją obiektywnego spojrzenia (…)

(…) wieloletnie doświadczenie w branży telekomunikacyjnej umożliwiło nam stworzenie unikalnej linii produktów (…)

W projektowaniu wnętrz szczególną uwagę zwracam na właściwe rozplanowanie przestrzeni – tak, by maksymalnie wykorzystać jej potencjał. Znajomość sztuki oraz (…)

Hotelarz z wykształcenia i doświadczenia. Zafascynowany branżą, od 2000 roku miał okazję brać udział w wielu różnych projektach (…)

Odpowiedzialny jest za wybranie najlepszej formy finansowania sprzętu dla Twojej firmy. Poprowadzi cały proces od wyboru oferty po obsługę po leasingową.

Wykładowca uniwersytecki z zakresu marketingu i sprzedaży usług WELLNESS & SPA, prelegent licznych konferencji.

Niezależnie od rodzaju obiektu, istotne jest bezpieczeństwo i higiena pracy. Pamiętasz jak funkcjonował przemysł 40 lat temu? Aby tego uniknąć, zrób kolejny krok w (…)

Odpowiedzialna jest przede wszystkim za  przygotowanie obiektu do otwarcia – szczególnie pionu recepcji, rezerwacji oraz służby pięter.

Tajemnica doskonałej współpracy?

Zgrany zespół oraz otwarte umysły. Dzięki temu do każdego projektu podchodzimy indywidualnie, co daje nam jeszcze większą satysfakcję.